Aloita judo!

Judo on maailman suosituin kamppailulaji, jossa kisaillaan olympialaisissa asti! Se kehittää harrastajaansa monipuolisesti – saat treenaamalla taitoa, voimaa, ketteryyttä, itseluottamusta ja luonteen vahvistusta. Etsit sitten tehokasta kuntoilumuotoa tai räväkkää kilpaurheilulajia, kannattaa tulla kokeilemaan judoa!

Voit tulla kokeilemaan aivan tavallisessa sisäliikuntavarustuksessa – pärjäät sillä hyvin alkuun. Jos innostut judosta ja päätät jatkaa, kannattaa kuitenkin hankkia judopuku valkoisella vyöllä. Näin saat treeneistä kaiken irti, otteet kun kuitenkin otetaan siitä puvusta!

LoU Judon ryhmät pyörivät muksuista ja koululaisista aina aikuisten kuntoryhmään saakka. 5 – 6-vuotiaille muksuille on muksujudo, jossa kehitetään judomaisilla leikeillä ja harjoitteilla perusliikuntataitoja. Kouluikäiset junnut aloittavat judon koululaisten peruskurssin kautta, jossa perehdytään judon alkeisiin ja yleisiin tapoihin salilla. Aikuiset aloittajat käyvät peruskurssinsa kuntoilupainotteisessa kuntobudoryhmässä. Voit lukea lisää ryhmistä tästä. Treeniajat löydät oheisesta mainosjulisteesta.

Tervetuloa mukaan!

Löydät päivitykset treeniaikoihin täältä.

Kysyttävää? Löydät ohjaajien yhteystiedot Yhteystiedot-sivulta. Voit myös käyttää yhteydenottolomaketta.