Lohjan Urheilijoiden judojaostolla on pitkät perinteet. Jaosto perustettiin jo vuonna 1964 jolloin Raimo Virtanen ja Alpo Mettinen toivat judon Lohjalle. Samana vuonna aloittanut Raikko Helenius (3. dan) on tehnyt pitkän päivätyön judon edistämiseksi, aluksi paikallisella tasolla ja myöhemmin lisäksi myös Suomen Judoliitosta käsin.
Alkuvuosina Lohjalla oli opettamassa japanilainen Kojiro Tejima (3. dan), jonka oppien mukaan Helenius muiden ohella kehitti taitojaan. Myös kilpailuissa lohjalaisjudokat ovat menestyneet hyvin. 70-luvun molemmin puolin Raimo Virtanen, Heikki Laakso ja Hannu Ruuth toivat SM-mitaleja sekä Mauri Åström toi nuorten SM-mitaleja. 60-luvun lopulla Lohjan Urheilijoiden joukkue sijoittui parhaimmillaan viidenneksi joukkueiden SM-sarjassa. 70-luvun loppupuolen kilpailumenestys oli vaisumpaa. 80-luvulla alkoi jälleen tulla menestystä kansallisissa kisoissa. Martti Kemppainen, Harri Kollin, Seppo Öhman, Pentti Vermilä, Kari Järvinen, Hannu Kolu ja Jari Liimatta toivat mitaleja piiri- ja aluemestaruuskisoista sekä joukkuekisoista. 80-luvun loppupuolella laji näytti hiipuvan Lohjalla. Vanhat jäsenet siirtyivät jäähdyttelijöiksi ja kilpailutoiminta väheni melkein olemattomiin. Pienentynyt ryhmä jatkoi kuitenkin sinnikkäästi harjoittelua ja kävi aika ajoin hakemassa lisäoppia alueleireiltä.
90-luvun alkupuolella judo lähti uuteen nousuun ja kilpailumenestystä alkoi jälleen myös tulla Sami Laitisen kierrellessä kilpailuja sinnikkäästi yksinään. Aluksi saaliina oli piirimestaruuksia ja nuorten SM-mitaleja. Sanonta ”nälkä kasvaa syödessä” piti paikkansa myös Samin kohdalla. Miesten raskaassa sarjassa hän on voittanut useita SM- sekä PM-mitaleita. Myös Suomen Judoliitossa on huomattiin Samin lahjakkuus ja hän kuului pitkään edustusvalmennettavien ryhmään. Samin saavutuksia ovat esimerkiksi vuoden 2000 SM-kulta ja vuodelta 2001 SM-pronssi ja PM-hopea. Vuonna 1998 saimme tuntuvan vahvistuksen Suolahdelta. Aikaisemmin Darma-Kai:ta edustanut Aslak Palenius muutti Lohjalle. Aslak kehittyi vuosi vuodelta ja kova työ palkittiin vuonna 2000 SM-kullalla alle 90 kg painoluokassa ja vuonna 2001 PM-hopealla. Oman kilpailutoimintansa ohella Sami ja Aslak ovat toimineet seurassamme valmentajina ja harjoitusten vetäjinä.
Syksyllä 2005 valmistui uusi sali liikuntakeskus Tennarin yhteyteen, jossa toiminta jatkuu edelleen. Peruskursseja järjestetään kerran vuodessa. 5–7-vuotiaat tytöt ja pojat ovat innolla mukana maanantaisin pyörivässä muksujudossa, josta heillä aikanaan on hyvä pohja siirtyä peruskurssien kautta ylempien vöiden harjoituksiin. Vuonna 2007 seurassamme alkoi aikuisten Kuntobudo-ryhmä, jossa yhdistetään tavanomaisen judon harjoittelu erilaisiin itsepuolustussovelluksiin sekä itse lajin sisältä että muista lajeista. Aikuisten määrä lajin piirissä onkin ilahduttavasti kasvanut, ja nykyisin tatamilla näkee kaiken ikäisiä ja kokoisia ”vääntäjiä” taitojaan ja kuntoaan kartuttamassa.
Uutena aluevaltauksena tällä vuosikymmenellä ovat katakilpailut. Jussi Nikander ja Jouni Lahtinen ovat edustaneet seuraamme lukuisissa katakilpailuissa loistavalla menestyksellä, ja he ovat osallistuneet myös kansainvälisiin kilpailuihin.