Opetus- ja kulttuuriministeri myönsi LoU:n judokoista Jari Liimatalle ja Hannu Kolulle liikunnan ansioristin

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen myönsi 27.2.2017 yhteensä 302 ansioristiä ja -mitalia liikunnan ja urheilun parissa ansioituineille henkilöille. Perusteena palkitsemiselle on pitkäaikainen vapaaehtoistyö liikunnan ja urheilun eteen paikallisissa urheiluseuroissa, aluejärjestöissä, liittotasolla tai kansainvälisessä toiminnassa.

Lohjan Urheilijoiden judojaostosta palkittiin ansioristillä Jari Liimatta 2. dan ja Hannu Kolu 1. dan yli 40 vuotta kestäneestä toiminnasta seurassamme niin lasten ja nuorten kuin aikuistenkin liikunnan ja urheilun eteen.

Muualta Lohjan Urheilijoista palkittiin ansioristillä emoseurassa pitkään puheenjohtajanakin toiminut Jukka Sarpakunnas (LoU Basket). Kullatulla ansiomitalilla palkittiin nykyinen puheenjohtaja Tenho Ulmanen (LoU Basket / Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry) ja Jukka Ihatsu (LoU Basket).

LoU Judon väki onnittelee tasapuolisesti kaikkia palkittuja! He ovat ehdottomasti tunnustuksensa ansainneet.

Opetus- ja kulttuuriministeri Grahn-Laasonen myönsi liikunnan ansioristit ja -mitalit (http://minedu.fi/artikkeli/-/asset_publisher/ministeri-grahn-laasonen-myonsi-liikunnan-ansioristit-ja-mitalit)

Lista kaikista myönnetyistä ansiomerkeistä